Veerboot Duinkerken Dover

U bent verzekerd van probleemloos transport over het water met veerboot tussen Duinkerken en Dover door een specialist als CourseWise 100 B.V. in te schakelen. Wij wijzen u op de meest logische routes en hanteren een voordelig tarief. Met meer dan 15 jaar ervaring transporteren wij moeiteloos gevaarlijke stoffen, levende have en afwijkende afmetingen vrachtwagens.

Een veerboot tussen Duinkerken en Dover is snel en veilig

Een van de belangrijkste aandachtspunten binnen het transport is dat deze veilig en op tijd op de plek van bestemming aankomt. U voorkomt hiermee problemen en u houdt uw klanten tevreden. Daarom boeken wij graag op voorhand de veerboot tussen Duinkerken en Dover voor u. Geeft u door wat voor transport verscheept moet worden? Dan laten wij u direct weten wat de mogelijkheden hier allemaal voor zijn.

Vraag een tariefaanvraag online aan of boek uw transport

Wilt u, voordat u een veerboot tussen Duinkerken en Dover boekt, meer weten over de tarieven die wij hanteren? Vraag in dat geval uw tariefaanvraag online aan. Hierin geeft u onder andere aan wat de afmetingen van uw vrachtwagens zijn, u gevaarlijke stoffen of levende have moet transporteren en of er een stroompunt aanwezig dient te zijn. Boeken kan natuurlijk ook. Geef uw transport door via hetzelfde formulier of bel naar +31 (0) 78 610 48 30.

Meer informatie? Bekijk dan ook eens deze pagina’s:

 

Waarom Coursewise 100?

Advies op maat
Specialist in Europese veerdiensten
 Wij overtreffen uw verwachtingen