Veerboot Kopenhagen

Voor het boeken van vrachtwagens op een veerboot van en naar Kopenhagen is CourseWise 100 B.V. uw betrouwbare partner. Sinds het jaar 2000 adviseren wij uiteenlopende transportbedrijven over de gunstigste routes en reserveren wij op voorhand veerboten, bijvoorbeeld van en naar Kopenhagen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op. Wij adviseren u graag.

Snel en zorgeloos op weg met een veerboot van en naar Kopenhagen

U heeft een goedlopend transportbedrijf. Dan wilt u natuurlijk dat het transport net zo goed over het water verloopt als over de weg. Afspraken met klanten wilt u nakomen en hierdoor irritaties en problemen voorkomen. Met jarenlange ervaring, kennis van de rederijen en van de snelste routes op het water, ervaart u zorgeloos transport met de veerboot. Bekijk de veerdiensten die wij voor u kunnen boeken alvast online.

Boek de veerboot voor uw transport online

Wist u dat u uw veerboot van of naar Kopenhagen gewoon online kunt boeken? Vul in het online boekingsformulier de haven van vertrek en aankomst in, wat de afmetingen van uw vrachtwagens zijn en of u speciaal transport, zoals gevaarlijke stoffen of levende have, wilt vervoeren. Heeft u van tevoren vragen? Ons team van specialisten staat u graag te woord via +31 (0) 78 610 48 30.

Meer informatie? Bekijk dan ook eens deze pagina’s:

 

Waarom Coursewise 100?

Advies op maat
Specialist in Europese veerdiensten
 Wij overtreffen uw verwachtingen