Kiel Oslo veerboot

Korte lijnen en een heldere communicatie: CourseWise 100 B.V. is uw partner voor transport en dienstregelingen tussen Kiel en Oslo met de veerboot. U bent gegarandeerd van zakelijk transport over het water, want de Europese veerdiensten is onze core business. Waar u als wegvervoerder alles weet over snel en probleemloos vervoer over land, verzorgen wij transport over het water voor u tot in de puntjes. Zo bent u zeker van een snelle overtocht en een uitstekende staat van dienst.

Transport tussen Kiel en Oslo met de veerboot is bij ons in vertrouwde handen

‘Zich omringt voelen door mensen die met u meedenken’. Dat is waar het bij ons om draait. Met onze neutraliteit en onze integere en professionele aanpak, hebben wij door de jaren heen een grote en tevreden kring van klanten opgebouwd. Onze klanten vormen onze drive en geen uitdaging is voor ons te groot. Wij overtreffen ook graag uw verwachtingen op het gebied van het boeken van vrachtwagens op veerschepen. Flexibiliteit, continuatie en betrouwbaarheid: dat is waar wij voor staan.

Bekijk de dienstregeling van de veerdienst tussen Kiel en Oslo online

Dagelijks adviseren wij onze opdrachtgevers over de kortste route naar de eindbestemming. Met een breed dienstenpakket en uitgebreide service spelen wij hiermee maximaal in op uw behoefte. Het boeken van de veerboot tussen Kiel en Oslo is bij ons in vertrouwde handen. Benieuwd waar wij nog meer naartoe varen? Bekijk de veerdienst naar die van Kiel naar Oslo online en boek uw dienstregeling via onze website.

Wij helpen u graag verder

Wij spreken uw taal en begrijpen de wereld van het wegvervoer. Door dit te combineren met onze kennis van Europese veerdiensten, zijn wij uw ideale partner voor het boeken van de veerboot tussen Kiel en Oslo, die varen volgens een perfecte dienstregeling. Neem voor meer informatie vandaag nog contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 78 610 48 30. Bent u een nieuwe klant? Dan maken wij graag kennis met u als u uzelf aanmeldt.

Meer informatie? Bekijk dan ook eens deze pagina’s:

 

Waarom Coursewise 100?

Advies op maat
Specialist in Europese veerdiensten
Wij overtreffen uw verwachtingen